Υπηρεσίες αναλύσεωνΑναλύσεις σε ελαιόλαδο & ελιά
Τα κριτήρια ποιότητας του ελαιολάδου έχουν προταθεί από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (International Olive Council), έχουν υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και παρουσιάζονται στους Κανονισμούς ΕΚ 2104/2022 και ΕΚ 2105/2022.
Η ποιότητα του ελαιολάδου επηρεάζεται από πληθώρα παραγόντων από το στάδιο της ανάπτυξης του καρπού μέχρι την ελαιοποίηση και την αποθήκευσή του.
Τα εργαστήριά μας παρέχουν πλήρες πακέτο αναλύσεων για τον έλεγχο της ποιότητας του ελαιολάδου, καθώς και συμβουλές σχετικά με την τυποποίηση και την εξαγωγή του.