Τρόφιμα / Αλκοολούχα ποτά

Μικροβιολογία

  • Micro-organisms enumeration
  • Escherichia coli
  • Coliforms
  • Enterobacteriaceae
  • Staphylococcus aureus
  • Salmonella
  • Listeria monocytogenes
  • Bacillus cereus
  • Clostridium perfrigens
  • Yeasts & Moulds
  • Sulfite reducing clostridia

Αλλεργιογόνα

  • Γλουτένη
  • Ξηροί καρποί (αμύγδαλο, φουκτούκι, καρύδι, κάσιους, μακαντέμια)
  • Αραχίδες (φιστίκι αράπικο)
  • Σόγια
  • Σουσάμι
  • Θειώδη
  • Αυγό
  • Σινάπι
  • Σέλινο
  • Ισταμίνη
  • Αγελαδινή καζεΐνη

Ιχνοστοιχεία / Βιταμίνες

  • Σίδηρος (Fe)
  • Χαλκός (Cu)
  • Νάτριο (Na)
  • Κάλιο (K)
  • Ασβέστιο (Ca)
  • Μαγνήσιο (Mg)
  • Φώσφορος (P)
  • Κάδμιο(Cd)
  • Μόλυβδος (Pb)
  • Αρσενικό (As)
  • Υδράργυρος (Hg)
  • Βιταμίνες A, B, C, E

Μυκοτοξίνες

  • Αφλατοξίνες (B & G)
  • Ωχρατοξίνη Α
  • Αφλατοξίνη Μ1
  • Πατουλίνη
  • Ζεαρανελόνη
  • Τ-2 τοξίνη
  • ΗΤ-2 τοξίνη
  • Φουμονισίνες
  • DON / ZON

Ξίδι

  • Ειδικό βάρος
  • Οξύτητα
  • Στερεό υπόλειμμα
  • Τέφρα
  • Αλκοόλη
  • Θειώδες
  • Θειϊκά
  • Σίδηρος (Fe)
  • Χαλκός (Cu)
  • Ψευδάργυρος (Zn)

Αλκοολούχα ποτά

  • Αλκοολικός τίτλος
  • Ολική / πτητική οξύτητα
  • Πτητική Οξύτητα
  • Θειώδη
  • Οργανικά Οξέα
  • Πτητικές ενώσεις & μεθανόλης
  • Ολικά σάκχαρα
  • Φθαλικοί εστέρες

Γάλα

  • pH
  • Λίπος
  • Πρωτεϊνες
  • Λακτόζη
  • Σ.Υ.Α.Λ
  • Σημείο πήξης
  • Αντιβιοτικά
  • Ολική μικροβιακή χλωρίδα
  • Σωματικά κύτταρα αγελαδινού

Συντηρητικά

  • Σορβικό οξύ
  • Βενζοϊκό οξύ
  • Θειώδες ολικό

Επιμολυντές

  • Φυτοφάρμακα
  • Φθαλικοί εστέρες
  • Ακρυλαμίδιο
  • PAH’s
  • Dioxins &dioxon-like PCB’s