Μικροβιολογία
- Micro-organisms enumeration
- Escherichia coli
- Coliforms
- Enterobacteriaceae
- Staphylococcus aureus
- Salmonella
- Listeria monocytogenes
- Bacillus cereus
- Clostridium perfrigens
- Yeasts & Moulds
- Sulfite reducing clostridia
Αλλεργιογόνα
- Γλουτένη
- Ξηροί καρποί (αμύγδαλο, φουκτούκι, καρύδι, κάσιους, μακαντέμια)
- Αραχίδες (φιστίκι αράπικο)
- Σόγια
- Σουσάμι
- Θειώδη
- Αυγό
- Σινάπι
- Σέλινο
- Ισταμίνη
- Αγελαδινή καζεΐνη
Ιχνοστοιχεία / Βιταμίνες
- Σίδηρος (Fe)
- Χαλκός (Cu)
- Νάτριο (Na)
- Κάλιο (K)
- Ασβέστιο (Ca)
- Μαγνήσιο (Mg)
- Φώσφορος (P)
- Κάδμιο(Cd)
- Μόλυβδος (Pb)
- Αρσενικό (As)
- Υδράργυρος (Hg)
- Βιταμίνες A, B, C, E
Μυκοτοξίνες
- Αφλατοξίνες (B & G)
- Ωχρατοξίνη Α
- Αφλατοξίνη Μ1
- Πατουλίνη
- Ζεαρανελόνη
- Τ-2 τοξίνη
- ΗΤ-2 τοξίνη
- Φουμονισίνες
- DON / ZON
Ξίδι
- Ειδικό βάρος
- Οξύτητα
- Στερεό υπόλειμμα
- Τέφρα
- Αλκοόλη
- Θειώδες
- Θειϊκά
- Σίδηρος (Fe)
- Χαλκός (Cu)
- Ψευδάργυρος (Zn)
Αλκοολούχα ποτά
- Αλκοολικός τίτλος
- Ολική / πτητική οξύτητα
- Πτητική Οξύτητα
- Θειώδη
- Οργανικά Οξέα
- Πτητικές ενώσεις & μεθανόλης
- Ολικά σάκχαρα
- Φθαλικοί εστέρες
Γάλα
- pH
- Λίπος
- Πρωτεϊνες
- Λακτόζη
- Σ.Υ.Α.Λ
- Σημείο πήξης
- Αντιβιοτικά
- Ολική μικροβιακή χλωρίδα
- Σωματικά κύτταρα αγελαδινού
Συντηρητικά
- Σορβικό οξύ
- Βενζοϊκό οξύ
- Θειώδες ολικό
Επιμολυντές
- Φυτοφάρμακα
- Φθαλικοί εστέρες
- Ακρυλαμίδιο
- PAH’s
- Dioxins &dioxon-like PCB’s