Ξενοφώντος 2 Κόρινθος 201 00
+30 2741 0 85681
info@chema.gr
Chema Laboratories || Εργαστήρια Φυσικοχημικών & Μικροβιολογικών ΑναλύσεωνChema Laboratories || Εργαστήρια Φυσικοχημικών & Μικροβιολογικών Αναλύσεων
  • Η εταιρεια
    • Προφίλ
    • Πολιτικη Ποιοτητας
    • Εγκαταστασεις και Εξοπλισμος
  • Υπηρεσιες
    • Αναλύσεις
      • Μελι & προϊοντα μελισσας
      • Ελαιόλαδο
      • Νερό
      • Απόβλητα
      • Εδαφος / Φυλλοδιαγνωστική
      • Τρόφιμα / Αλκοολούχα ποτά
      • Ζωοτροφές / Ιχθυοτροφές
      • Υλικά συσκευασίας / Μετανάστευση
      • Υγιεινή χώρου εργασίας
    • Λοιπές Υπηρεσίες
      • Ετικέτα τροφίμου
      • Μελέτη διάρκειας ζωής προϊόντων
      • Συστήματα ποιότητας
      • Ανάπτυξη αναλυτικών μεθόδων
      • Παράσταση Χημικού για έφεση στο Γ.Χ.Κ.
  • Προγραμματα
    • Ελληνικά
    • Ευρωπαϊκά
  • Πιστοποιήσεις
    • ΕΦΕΤ
    • ISO 17025:2017
    • Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου
    • Οινολογικό Εργαστήριο
    • Αναγνώριση από την Ιαπωνική Κυβέρνηση
    • Κανόνας Απόφασης
  • Chema Laboratories || Εργαστήρια Φυσικοχημικών & Μικροβιολογικών ΑναλύσεωνChema Laboratories || Εργαστήρια Φυσικοχημικών & Μικροβιολογικών Αναλύσεων
  • Νεα
    • Άρθρα
    • Εκθέσεις
    • Θέσεις εργασίας
    • Τρόποι πληρωμής
  • Επικοινωνια
  • Αγγλικα
  • 0
    • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
E7E2D0F7-F522-4DDE-B44F-A76E3F6F0ED9
Από Άρθρα

04 Ιούλ: Τι είναι η κουμαρίνη;

Τις τελευταίες μέρες, μετά από ελέγχους από τον ΕΦΕΤ, ανακλήθηκαν από την αγορά μπισκότα λόγω παρουσίας της ουσίας κουμαρίνης σε…

Περισσότερα
bestbefore_vs_bestby date
Από Άρθρα

08 Νοέ: Διάρκεια ζωής τροφίμων: ποια η διαφορά «Ανάλωση έως» και «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από»;

Τα τρόφιμα μπορεί να περιέχουν βακτήρια και εάν αποθηκευτούν για πολύ καιρό ή σε λάθος συνθήκες (π.χ. θερμοκρασία), μπορεί να…

Περισσότερα
mycotoxins2
Από Άρθρα

31 Οκτ: Μυκοτοξίνες στα τρόφιμα

Οι μυκοτοξίνες είναι τοξικές ουσίες (μεταβολίτες) που παράγονται από μύκητες και μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα των τροφίμων. Τα κυριότερα…

Περισσότερα
jar of honey with honeycomb on wooden table
Από Άρθρα

16 Μάιος: Κρυστάλλωση στο μέλι: τι είναι και πως προκαλείται;

Συχνά πιάνουμε στα χέρια μας ένα βάζο μελιού το οποίο έχει κρυσταλλώσει και υπάρχει η αίσθηση ότι το μέλι «δεν…

Περισσότερα
logo
Από Ευρωπαϊκά

09 Νοέ: Πρόγραμμα PANTHEON – Horizon 2020 Marie-Curie RISE

Ξεκίνησε επίσημα την 1η Νοεμβρίου 2019 το ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα στα πλαίσια του HORIZON 2020 Marie Curie RISE με τίτλο…

Περισσότερα
logo-square
Από Ελληνικά Προγράμματα

22 Οκτ: Χρηματοδότηση για τις αναλύσεις μελιού

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα εργαστήριά μας έλαβαν χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα…

Περισσότερα
chema festival meliou 2019
Από Εκθέσεις

20 Οκτ: Συμμετοχή στο 11ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Τα CheMa Laboratories συμμετέχουν στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, τη μεγαλύτερη εκδήλωση στον κλάδο του μελιού που…

Περισσότερα
honey1-1920
Από Άρθρα

11 Ιούλ: Χρειάζεται αναλύσεις το μέλι;

  Το μέλι είναι ένα φυσικό και σχεδόν ακατέργαστο τρόφιμο που παράγεται από το νέκταρ των φυτών ή από εκκρίσεις…

Περισσότερα
chemical-botles
Από Θέσεις εργασίας

16 Φεβ: Θέσεις για Πρακτική Άσκηση Φοιτητών

Τα αναλυτικά εργαστήρια CheMa Laboratories Ο.Ε. αναζητούν φοιτητή/τρια τμήματος Χημείας, Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονίας, Βιοτεχνολογίας, Βιολογίας, Κτηνιατρικής και Επιστήμης Υλικών για…

Περισσότερα
akrulamidio
Από Άρθρα

19 Ιούλ: Ακρυλαμίδιο στα τρόφιμα. Τι είναι και πως μπορούμε να το μειώσουμε;

  Το ακρυλαμίδιο είναι μια χημική ένωση που συνήθως σχηματίζεται στα τρόφιμα που περιέχουν άμυλο, όταν αυτά ψήνονται ή τηγανίζονται…

Περισσότερα

Κατηγορίες

  • Άρθρα
  • Εκθέσεις
  • Ελληνικά
  • Ευρωπαϊκά
  • Θέσεις εργασίας
  • Προγράμματα

© 2016-2022 Copyrights Chema.gr


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ